A mindenit hogy elrepült ez a 2 hónap! Annyiszor eszembe volt pedig, hogy jelentkezek itt is, de sajnos teljesen másfelé járt az agyam. Különböző terveim vannak a jövőre tekintve. Még mindig annál a cégnél dolgozok, ahol szeptemberben kezdtem, a főnököm ugyanolyan rendes! Ezt nem azért írom, mert ő is olvassa. Komolyan mondom, hogy ezzel kicsit úgy érzem, hogy megfogtam az Isten lábát. ( csak le ne rúgjon róla ) Nagyon nincs bajom a munkahellyel, azonban a munka nem könnyű, de nem válogathatok. Sajnos.... Na de ami késik az jön. Mostanában nagyon sokszor eszembe jut Malajzia. Ha minden jól megy, ma csinálok egy honlapot, ahol megpróbálom bemutatni Malajziát, ahogyan én láttam. Minél távolabb kerülök tőle, annál inkább csak a szép emlékek jutnak eszembe. Ez másnál is így működik? Nem tudom.... Ha most megkérdezi tőlem bárki, akkor azt kell mondjam, hiányzik nagyon Malajzia és az ottani barátaim, barátaink. Valamelyik nap a munkából hazafelé jövet, az Őrs Vezér téren elsétálva a különböző árus előtt, nagyon szép élmény volt, kicsit visszaidézve Malájt, még akkor is ha nem volt annyira meleg, mint ott. Azonban a hangulata átjött. Szinte hihetetlen még ma is, hogy ott éltünk, sőt megélhettük, átélhettük. Ez örök emlék marad számomra legalábbis biztos. Azonban Magyarországot is legalább olyan szépnek látom, sőt talán szebbenek, mint mielőtt kimentünk volna.

Ami elkeserít itthon, az az, hogy most hogy van munkám, s elmondhatom, mióta visszajöttünk, azóta sokkal jobbak a körülményeink mint előtte, természetesen most sem dúskálunk, de nem éhezünk. Nagyon szeretnék segíteni azokon a családokon, gyerekeken, akik rászorulnak. Rengeteg család él hasonló vagy még reosszabb helyzetben, mint mi éltünk az utazás előtt. Minket nem mutattak a tv -ben, pedig odafértünk volna. Ezért most úgy döntöttem, valamit megpróbálok kitalálni ezeknek a családoknak a megsegítésére, ami erőmből kitelik. Hogyan nem tudom, de nagyon szeretnék csinálni valamit... Ha valaki olvassa ezt az oldalt, s ötlete van ezzel kapcsolatban, akkor nagyon szívesen veszem ha hozzászólásban adna tippet. Amikre én gondoltam például : Mivel egyetlen igazán olyan dolog van amiben segíteni tudok, az a zene azon belül a dobolás. Szívesen tanítanék ingyen és bérmentve gyerekeket dobolni, akiknek a szülei nem tudják kifizetni a magántanárokat, pedig gyermekük nagyon szeretne zenét tanulni. Ez nyílván elég korlátozott szám lehetne, mivel azok a gyerekek nem is álmodhatnak erről, hogy zenét tanuljanak magántanárnál. Ezt nagyon szívesen csinálnám. Aztán elkezdtem utána nézni annak, hogyan lehet alapítványt létrehozni, ami nem egy bonyolult dolog, azonban alapítvány rengeteg működik. Az más kérdés, melyik tisztességes és mennyire... Szóval ez kicsit nagyobb falat, de megvalósítható. Az is egy lehetőség, hogy egy alapítványnak felajánlani valamiféle segítséget, de abban sdajnos nem bízok, hogy oda kerül a felajánlott dolgom, ahol valóban szükség van rá. Ezért kérném azok segítségét, akik tudnak megbízható alapítványról, segítsenek megtalálni azt. A vöröskereszt mondjuk talán egy jó kiinduló pont lehet, de ha van másik is, aki hasonló, akkor ajánláják figyelmembe nyugodtan. Aztán amiben még gondolkodni tudok, az egy segély koncert megszervezése akár, ahová megtudnék hívni néhány olyan zenekart, amikben játszottam, ezek különböző stílusúak, ma is működnek. Valamint természetesen saját zenekarommal is fellépnék ezen. Ennek bevételét, ami nekünk nem lene sok, azonban ha ezzel is tudnék segíteni a családoknak, az rengeteg lenne. Szóval most főleg ezen kattog az agyam, hogyan tudnék segíteni, ha már én kijutottam a kétyuból, ha nem is teljesen, de végre én is tudok segíteni. 

Szóval ha bárkinek ötlete van, vagy akár ő is segítene családokon és olvassa ezt a blogot, kérem jelentkezzen, s próbáljunk összefogni ennek érdekében.

Köszönettel veszek minden ötletet.

Most hirtelen ennyi, de megígérem kicsit sűrűbben jelentkezek. Vannak még terveim, azt a következő bejegyzésben leírnám. ( lehet még ma megteszem )  :)

 

Szerző: geerbe  2012.03.04. 10:13 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://geerbe.blog.hu/api/trackback/id/tr824287630

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása