Közben azért történt egy s más szomorú dolog is, mint az egyik kollégám lenyúlta fél havi fizetésem. Ez úgy történt, hogy mivel nem tudtunk csak a nagy fiam vízumára bankszámlát nyitni, erre lehetőségünk csak márciusban volt. Na de hogy kicsit visszább kanyarodjak, a történet érthetőségét tekintve, a cég tavaly decemberben bejelentete, hogy a fizetéseket 2 felé veszi, ami azt jelenti, a teljes fizetésem egyik felét hó elején fizetik ki, a második felét a hónap második felében. Na ez úgy sikerült, hogy az egyik felét a hónap 22. napján, a második felét a hónap 26. napján fizették ki. Hogy ez miért jó?? Erre senki nem tudott választ adni. A lényeg a lényeg, hogy 2 részletben jön a fizetés. Ezeket a pénzeket március előtt, az egyik az iskolában tanító vallás oktató tanár számlájára kaptam, amivel nem volt gond. Minden hónapban megjött a pénz, ő szólt, hogy számláján van, s kifizette rendesen. Majd eljött a március, nyitottunk egy bankszámlát a fiam vízumára, s odakértem a fizetésemet. A márciusi fizetésem meg is érkezett, azonban csak egy fél fizetés, a második fél nem jött meg. Próbáltam utánajárni miért nem jött meg a második rész a márciusból. Április várakozással telt, majd eljött a május. Na ekkor személyesen is elkezdtem utánajárni a dolognak, minek után kiderült, hogy februárban 3 fél fizetést utaltak. Ekkor megyek a tanárhoz, hogy van egy kis gondom, hiányzik egy fél fizetésem, amit elfelejtett kifizetni. Erre ő elmerengett kicsit, majd bemondta, hogy ő kifizette nekem azt. A gutaütés kerülgetett. Természetesen a pénzt nem kaptam meg, nem is fogom.....  De hogy ez egy vallási iskolában, egy tanárral hogyan fordulhat elő, azt nem tudom......

 

A lényeg a lényeg, sikerült befejeznem az étterrem konyha részének festését. Ez egy pénteki nap volt, nagyon sok volt. Majd este 9 -kor telefonál az egyik főnököm, hogy nincs -e kedvem tollasozni menni? Nagy fiammal elmentünk, Másfél órát még rohangáltam, aminek az lett az eredménye. hogy 2 napig menni alig tudtam. Izomláz volt az egész testemben. Na de ez is meg lett.

A motorunk kifogástalan állapotban tündököl, megy mint a sovány malac. Közben egy maláj kisfiúra is vigyázunk napközben. Egy idős a kis fiammal, ő is 2 éves. Annyira aranyosak, hogy nagyon. 

Szóval ezek történtek mostanában......

Szerző: geerbe  2011.05.16. 02:24 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://geerbe.blog.hu/api/trackback/id/tr342907149

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása